×
POČETNA KO SMO MI? PONUĐAČI NARUČIOCI EU JAVNE NABAVKE NAŠ TIM SAVETI ODRŽANI SEMINARI

Održani seminari

Delujmo preventivno, jer se posledice skupo plaćaju

U Čačku je održana jednodnevna obuka za rad na portalu javnih nabavki

TENDER TEAM je na poziv Centra za stručno usavršavanje Čačak održao jednodnevnu obuku za sekretare i šefove računovodstva osnovnih i srednjih škola grada Čačka na temu: „RAD NA PORTALU JAVNIH NABAVKI”.

SAZNAJTE VIŠE

 

Održan seminar 17-20. novembra u hotelu Buket na Zlatiboru

SEVOI Financial Consulting i TENDER TEAM uspešno su održali seminar na dve najaktuelnije teme u 2020. godini namenjene korisnicima javnih sredstava u Republici Srbiji: "NOVI ZAKON O JAVNIM NABAVKAMA I NJEGOVA IMPLEMENTACIJA KROZ SISTEM FINANSIJSKOG UPRAVLJANJA I KONTROLE" i "SMERNICE ZA NEPRAVILNOSTI UZ ZADOVOLJENJE ČLANOVA 49 I 50 ZAKONA O JAVNIM NABAVKAMA IMPLEMENTACIJOM ZAHTEVA ISO 37001:2016 ZA SPREČAVANJE KORUPCIJE".

SAZNAJTE VIŠE

 

Održan jednodnevni seminar za Direktore korisnika javnih sredstava

SEVOI Financial Consulting i TENDER TEAM održali su jednodnevni seminar za Direktore korisnika javnih sredstava na temu: "FINANSIJSKO UPRAVLJANJE I KONTROLA I NOVI ZAKON O JAVNIM NABAVKAMA".

SAZNAJTE VIŠE

 

Održan četvorodnevni seminar na Staroj planini

Učesnici seminara su prošli sa predavačima pripremu finansijskih planova budžetskih korisnika zajedno sa obrascima za donošenje predloga finansijskih planova budžetskih korisnika. Date su smernice za izradu poslovanja javnih preduzeća, kao i praćenje sprovođenja programa.

SAZNAJTE VIŠE

 

Zašto baš mi?

Zato što naš tim čine pravnici - stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti javnih nabavki, što garantuje zakonitu, ali i uspešnu zaštitu interesa klijenata (kako ponuđača, tako i naručioca).
® 2024Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez prethodnog odobrenja. Dizajn Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač