×
POČETNA KO SMO MI? PONUĐAČI NARUČIOCI EU JAVNE NABAVKE NAŠ TIM SAVETI ODRŽANI SEMINARI

Jednodnevna obuka

Rad na portalu javnih nabavki

U Čačku je održana jednodnevna obuka za rad na portalu javnih nabavki

TENDER TEAM je na poziv Centra za stručno usavršavanje Čačak održao jednodnevnu obuku za sekretare i šefove računovodstva osnovnih i srednjih škola grada Čačka na temu: „RAD NA PORTALU JAVNIH NABAVKI”.

Sa zadovoljstvom smo imamo priliku da prenesemo praktično iskustvo i znanje u oblasti praktičnog rada na Portalu javnih nabavki koje stičemo saradnjom sa brojnim korisnicima javnih sredstava.

Predavač na obuci bio je:

  • Marko Radaković, diplomirani pravnik sa položenim pravosudnim ispitom, sertifikovani Službenik za javne nabavke. Preko 6 godina angažovan u različitim javnim ustanovama i javnim preduzećima na poslovima javnih nabavki, kao i saradnik na preko 50 ugovora sa različitim pravnim licima. Trenutno zaposlen kao Rukovodilac Službe za javne nabavke i ugovaranje u okviru JP „Putevi Beograda”. Jedan od osnivača konsultantske kuće TENDER TEAM.

Zahvaljujemo se Centru za stručno usavršavanje Čačak, kao i Lokalnoj samoupravi Čačak na ukazanom poverenju.

Zašto baš mi?

Zato što naš tim čine pravnici - stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti javnih nabavki, što garantuje zakonitu, ali i uspešnu zaštitu interesa klijenata (kako ponuđača, tako i naručioca).
® 2024Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez prethodnog odobrenja. Dizajn Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač