×
POČETNA KO SMO MI? PONUĐAČI NARUČIOCI EU JAVNE NABAVKE NAŠ TIM SAVETI ODRŽANI SEMINARI

Seminar

Održan jednodnevni seminar za direktore korisnika javnih sredstava

Finansijsko upravljanje i kontrola i novi zakon o javnim nabavkama

SEVOI Financial Consulting i TENDER TEAM održali su jednodnevni seminar za Direktore korisnika javnih sredstava na temu: „FINANSIJSKO UPRAVLJANJE I KONTROLA I NOVI ZAKON O JAVNIM NABAVKAMA”. Neizmerno nam je zadovoljstvo kada imamo priliku da prenesemo praktično iskustvo i znanje koje stičemo saradnjom sa brojnim korisnicima javnih sredstava, kada možemo da odgovorimo na svako pitanje i obrazložimo prednosti sistema Finansijskog upravljanja i kontrole i novi Zakon o javnim nabavkama . Takođe, zadovoljstvo nam je da vidimo veliki broj osoba na rukovodećim pozicijama koji prepoznaju ove oblasti kao potrebu i prednost.

Predavači na seminaru bili su:

 • Nemanja Radović, master ekonomista
  Direktor i osnivač konsultantske kompanije SEVOI Finanacial Consulting. Član nadzornog odbora Ugovorne privredne komore za razvoj socijalnog preduzetništva i društveno odgovornog poslovanja B2B.
 • Tamara Đurđević, bacc.
  Jedna od prvih stručnih lica u Republici Srbiji na samoj izradi dokumentacije za uspostavljanje sistema Finansijskog upravljanja i kontrole. Učestvovala u radionicama i stručnim seminarima za Risk management, integracije i implementacije ISO standarda. Učestvovala u koordinaciji i izradi preko 60 projekata sistema Finansijskog upravljanja i kontrole za korisnike javnih sredstava (JLS, JKP, pokrajinski i republički organi, ustanove kulture, instituti, bolnice, domovi zdravlja, fakulteti, srednje i osnovne škole…).
 • Marko Radaković, diplomirani pravnik sa položenim pravosudnim ispitom, sertifikovani Službenik za javne nabavke
  Preko 6 godina angažovan u različitim javnim ustanovama i javnim preduzećima na poslovima javnih nabavki, kao i saradnik na preko 50 ugovora sa različitim pravnim licima. Trenutno zaposlen kao vodeći stručni saradnik u Sektoru nabavki u okviru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija". Jedan od osnivača konsultantske kuće TENDER TEAM.
 • Vladimir Stanić, diplomirani pravnik sa položenim pravosudnim ispitom
  Samostalni savetnik u Republičkoj komisiji za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki gde radi više od sedam godina. Višegodisnje iskustvo u kontrolisanju javnih nabavki, kao i zaštiti prava.

Zahvaljujemo Centru za stručno usavršavanje i učesnicima seminara na gostoprimstvu i unapred uspešnoj saradnji.

Zašto baš mi?

Zato što naš tim čine pravnici - stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti javnih nabavki, što garantuje zakonitu, ali i uspešnu zaštitu interesa klijenata (kako ponuđača, tako i naručioca).
® 2024Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez prethodnog odobrenja. Dizajn Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač