×
POČETNA KO SMO MI? PONUĐAČI NARUČIOCI EU JAVNE NABAVKE NAŠ TIM SAVETI ODRŽANI SEMINARI

Naš Tim

Pravnici - stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti javnih nabavki.

Naš tim

Agenciju Tender Team čini tim pravnika - stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti javnih nabavki, što garantuje zakonitu, ali i uspešnu zaštitu interesa klijenata (kako ponuđača, tako i naručioca).

Takođe, sigurni smo da samo velikom grupom spoljnih saradnika najrazličitijih profesionalnih profila i oblasti možemo pokriti apsolutno sve faze u oblasti javnih nabavki.

Shodno tome, tu grupu čine i zaposleni u institucijama kao što su Republička komisija za zaštitu prava, Uprava za javne nabavke, Služba za centralizovane javne nabavke i kontrolu nabavki, javnih preduzeća, prosvetnih ustanova, ministarstava, sertifikovani službenici za javne nabavke, ali i eksperti iz oblasti koji se kao predmeti javnih nabavki najčešće pojavljuju kod naručilaca.

Zašto baš mi?

Zato što naš tim čine pravnici - stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti javnih nabavki, što garantuje zakonitu, ali i uspešnu zaštitu interesa klijenata (kako ponuđača, tako i naručioca).
® 2024Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez prethodnog odobrenja. Dizajn Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač